#
Language

Storitve

Študije in projektiranje

več o tem...

Inženiring in svetovanje

več o tem ...

Izvedba

več o tem ...

Protipožarni sistemi
Kogeneracija

več o tem ...

Družba IMP, d.d. je vodilna družba za projektiranje, svetovanje, izdelavo študij, izvedbo in nadzor na področju vseh vrst strojnih in elektro instalacij ter sistemov za najzahtevnejše objekte. V zadnjih letih smo razvili tudi gradbeno področje. Pri nas so zaposleni pooblaščeni inženirji, inženirji, tehniki iz področja strojne, elektro in gradbene stroke.

Osnovno jedro skupine IMP sestavlja 30 visoko usposobljenih posameznikov, ki projektno vodijo sodelovanje s partnerji, zunanjimi sodelavci in izvajalci. To omogoča nadzor in celovito storitev: od svetovanja in projektiranja do izvedbe in vzdrževanja

Strokovno jedro IMP-ja je ekipa strokovnjakov z različnih področij, ki že od dokumentacijske faze naprej sodeluje z arhitekti in statiki. V projektni in izvedbeni fazi vodi potek projekta, koordinira delo partnerjev in izvajalcev ter informira naročnika o poteku.
Tako hitro odpravi nepredvidljive zaplete.

Skupina IMP lahko aktivira do 700 visoko motiviranih in izkušenih strokovnjakov. Neposredno ali posredno vključena podjetja zaposlujejo več kot 200 strokovnjakov in monterjev s področja električne stroke, več kot 300 strokovnjakov in monterjev s področja strojništva, več kot 50 projektantov in več kot 100 strokovnjakov in delavcev s področja gradbeništva.