Iskanje

projektiranje

ŠTUDIJE IN PROJEKTIRANJE

Projektantsko skupino IMP sestavljajo državno licencirani strokovnjaki za energetske, klimatske, varnostne, protipožarne in druge sisteme.

inženiring in svetovanje

INŽENIRING IN SVETOVANJE

Inženiring je področje, kjer ima IMP dolgoletne izkušnje in predstavlja njegovo primarno dejavnost. Kljub rastoči ponudbi storitev na trgu ohranja IMP vodilno vlogo in konkurenčnost z vzdrževanjem kakovosti.

izvedba

IZVEDBA

Skupina IMP lahko aktivira do 700 visoko motiviranih in izkušenih strokovnjakov, monterjev in delavcev s področja električne stroke, strojništva in gradbeništva.

nadzor

NADZOR

Nudimo gradbeni nadzor po ZGO, kar pomeni, da skrbimo, da dela potekajo skladno s PGD, kontroliramo kvaliteto izvedenih del, inštalacij, tehnološke opreme, gradbenih proizvodov in drugih materialov, ki se vgrajujejo v objekt.

projektiranje

PROTIPOŽARNI SISTEMI

Na področju protipožarnih sistemov sodelujemo s svetovno znanim proizvajalcem opreme MINIMAX s sedežem v Nemčiji ter z drugimi priznanimi proizvajalci gasilne opreme.

inzeniring

KOGENERACIJA

Z več kot dvajsetletnimi izkušnjami podjetje IMP, d.d. obvladuje področje SPTE projektov od načrtovanja in izvedbe do dolgoročenega vzdrževanja kompletnih SPTE sistemov.

PROJEKTI

  • Vsi
  • Energetika
  • Infrastruktura
  • Protipožarni sistemi
  • Splošni objekti