Iskanje

Storitve

Projektiranje, svetovanje, izdelavo študij, izvedba in nadzor

projektiranje

ŠTUDIJE IN PROJEKTIRANJE

Projektantsko skupino IMP sestavljajo državno licencirani strokovnjaki za energetske, klimatske, varnostne, protipožarne in druge sisteme.

inženiring in svetovanje

INŽENIRING IN SVETOVANJE

Inženiring je področje, kjer ima IMP dolgoletne izkušnje in predstavlja njegovo primarno dejavnost. Kljub rastoči ponudbi storitev na trgu ohranja IMP vodilno vlogo in konkurenčnost z vzdrževanjem kakovosti.

izvedba

IZVEDBA

Skupina IMP lahko aktivira do 700 visoko motiviranih in izkušenih strokovnjakov, monterjev in delavcev s področja električne stroke, strojništva in gradbeništva.

nadzor

NADZOR

Nudimo gradbeni nadzor po ZGO, kar pomeni, da skrbimo, da dela potekajo skladno s PGD, kontroliramo kvaliteto izvedenih del, inštalacij, tehnološke opreme, gradbenih proizvodov in drugih materialov, ki se vgrajujejo v objekt.

projektiranje

PROTIPOŽARNI SISTEMI

Na področju protipožarnih sistemov sodelujemo s svetovno znanim proizvajalcem opreme MINIMAX s sedežem v Nemčiji ter z drugimi priznanimi proizvajalci gasilne opreme.

inzeniring

KOGENERACIJA

Z več kot dvajsetletnimi izkušnjami podjetje IMP, d.d. obvladuje področje SPTE projektov od načrtovanja in izvedbe do dolgoročenega vzdrževanja kompletnih SPTE sistemov.

Družba IMP, d.d. je vodilna družba za projektiranje, svetovanje, izdelavo študij, izvedbo in nadzor na področju vseh vrst strojnih in elektro instalacij ter sistemov za najzahtevnejše objekte. V zadnjih letih smo razvili tudi gradbeno področje. Pri nas so zaposleni pooblaščeni inženirji, inženirji, tehniki iz področja strojne, elektro in gradbene stroke.

Osnovno jedro skupine IMP sestavlja 30 visoko usposobljenih posameznikov, ki projektno vodijo sodelovanje s partnerji, zunanjimi sodelavci in izvajalci. To omogoča nadzor in celovito storitev: od svetovanja in projektiranja do izvedbe in vzdrževanja

Strokovno jedro IMP-ja je ekipa strokovnjakov z različnih področij, ki že od dokumentacijske faze naprej sodeluje z arhitekti in statiki. V projektni in izvedbeni fazi vodi potek projekta, koordinira delo partnerjev in izvajalcev ter informira naročnika o poteku.
Tako hitro odpravi nepredvidljive zaplete.

Skupina IMP lahko aktivira do 700 visoko motiviranih in izkušenih strokovnjakov. Neposredno ali posredno vključena podjetja zaposlujejo več kot 200 strokovnjakov in monterjev s področja električne stroke, več kot 300 strokovnjakov in monterjev s področja strojništva, več kot 50 projektantov in več kot 100 strokovnjakov in delavcev s področja gradbeništva.